Disclaimer

Site

De website van Promocon Vastgoedbank is met grote zorg samengesteld. Desondanks kunnen geen garanties gegeven worden met betrekking tot de volledigheid, juistheid of actualiteit van de opgegeven prijzen en informatie op deze website.

Promocon Vastgoedbank kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan. Aan de gegevens, zoals die in deze site worden weergegeven, kunnen geen rechten worden ontleend, zij worden vrijblijvend verstrekt, enkel ter inlichting, zonder contractuele verbintenis of garantie van onzentwege en kunnen op elk ogenblik gewijzigd worden.

Zoekopdracht

Al de emails van onze Zoekopdracht zijn in overeenstemming met het KB van 4/4/2003, gepubliceerd op 28/5/2003 inzake reglementering van het verzenden van reclame per electronische post.

Promocon Vastgoedbank kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan. Aan de gegevens, zoals die in deze emails worden weergegeven, kunnen geen rechten worden ontleend, zij worden vrijblijvend verstrekt, enkel ter inlichting, zonder contractuele verbintenis of garantie van onzentwege en kunnen op elk ogenblik gewijzigd worden.

Indien u deze emails niet langer wenst te ontvangen volstaat het u uit te schrijven of contact op te nemen met Promocon Vastgoedbank.